Begivenheden har allerede fundet sted.

Mandag d. 18. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Hans Egedes Kirke, Vardegade 14, 2100 København Ø
"Kunstneren" Henrik Goldschmidt

På baggrund af en klassisk musikeruddannelse og mange år som solooboist i Det Kgl. Kapel står Henrik Goldschmidt i dag som en af vore allermest alsidige og vidtfavnende musikere. Han behersker med samme sprudlende musikalitet og instrumentale overskud de klassiske kammermusikværker og klesmermusikken, de enkle sange af f.eks. Carl Nielsen og alt den anden farverige musik, han sammen med Anders Singh er eksponent for i duoen Singh & Goldschmidt.

Henrik grundlagde i 2003 Middle East Peace Orchestra og turnerede i en årrække med dette ensemble over hele verden. I dag kalder musikerne sig Middle East Peace Ensemble, og der er stadig bud efter dem i mange forskellige sammenhænge, små som store, da ensemblet med dets kombination af musikere med forskellig religiøs og kulturel baggrund er et levende bevis på, at musikken overvinder alle barrierer.

Læs mere her: Henrik Goldschmidt – Granvig Artists