Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 19:00
Det er gratis at deltage

“Sange, jeg elsker”

Lørdag den 21. november kl. 16.00 er der soirée i Hans Egede Kirke, hvor Terji Djurhuus vil fremføre et repertoir af sange, han har udvalgt til lejligheden. Der er tale om kendte værker, som bla. den følelsesladede ‘Anthem’ fra musicalen Chess (1984), den opmuntrende ‘Smile’ fra filmen Modern Times (1936) og den velkendte kirkesang ‘Ave Maria’ af Franz Schubert (1825).

Spurgt om hvilke tanker, der ligger bag sangvalgene, svarer Terji meget enkelt, at det er “sange, jeg elsker!”
Som akkompagnement vil den dygtige, klassisk uddannede pianist Nadja Aristoff spille klaver underspil til sangene.

Alle er velkomne til at nyde en hyggelig stund sammen i kirken, med musikken som samlingspunkt. Vi ses til koncerten!
Reserver plads via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...