Drop-in Litteraturklubben for Forældre på Barsel.

© Billedet er taget af Michael Larsen

MAR

Dato Mandag d. 9. marts 2020, Kl. 11:15 til kl. 12:45
Ingrid Dahl

Drop-in Litteraturklubben for Forældre på Barsel.

Er du på barsel, og går rundt i en lykkerus med din lille guldklup et af verdens nye eventyr; men måske lige mangler også at læse et eventyr, så kom ned i Hans Egedes Kirkes pejsesal, hvor vi nu starter Drop-in Litteraturklubben for mødre og fædre på barsel.

Konceptet går ud på, at du har din guldklup med, for her skal du ikke tænke på, hvis dit barn måske klynker lidt, skal have mad, skal skiftes, eller ønsker at sidde på skødet, det er der plads til i rummet. Der er intet der forstyrre os, når vi gennemgår litteraturens vidunderlige verden. Nej, det er her, du som mor og/eller far vil få et pustrum, et intellektuelt inspirerende rum, samt et møderum med andre i din situation, hvor man forstår, så du kan gå glad og inspireret hjem, kan være glad i hjemmet, og være en oplevelse rigere, som også glæder din familie.

Vi tager udgangspunkt i eventyrenes fantastiske verden, og finder hen ad vejen sammen ud af, hvad litteratur der ellers kunne være interesse for hos klubbens deltagere.

Vi starter Drop-in Litteraturklubben for Barslende Mødre og Fædre med små Guldklumper mandag 3. februar 2020, og fortsætter hver mandag 10 gange frem.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Drop-in Litteraturklubben i Hans Egedes Kirke, skal du egentlig bare komme forbi, det er jo drop-in, og så koster det kun DKK 20,- pr. voksen pr. gang, og så er der en kop kaffe/the og lidt spiseligt.

De to tekster, vi lægger frem til den første mandag i Drop-in Litteraturklubben, kan du allerede hente nu på kordegnekontoret i kontorets åbningstider.