Tirsdag d. 20. september 2022, kl. 18:00
Hans Egedes Kirke, Vardegade 14, 2100 København Ø
Valgforsamling

Tirsdag d. 20. september er der valgforsamling i Hans Egedes Sogn. Her vælges menighedsrådet og det afgående menighedsråd orienterer om de seneste to års aktiviteter i kirken. Valgforsamlingen foregår kl. 19-20.30 men vi starter allerede med fællesspisning kl. 18. Alle er velkommen og fællesspisningen er gratis.

Bor du i Hans Egedes Sogn, eller har du løsnet sognebånd til præsten i Hans Egedes Sogn, så har du stemmeret og mulighed for at stille op til menighedsrådet. Menighedsrådet er bestyrelse for Hans Egedes Sogn. Det er menighedsrådet der træffer de strategiske beslutninger for Hans Egedes Sogn og agerer personaleleder for de ansatte i sognet.

Har du spørgsmål til valgforsamlingen kan du skrive til hansegedes.sognoesterbro@km.dk eller ringe til kirkekontoret på 24416446.