DROP-IN Babysalmesang .

Udgivet man d. 25. nov 2019, kl. 00:00
Aktuelt

Kære mødre og fædre.

Coranakrisen har desværre sendt Drop-In-Babysalmesang på stand by, og vi åbner først igen til eftråret. Hvornår det sker, bestemmer Coronakrisens udvikling og udmeldingerne fra Folketing, Stats- og fagministerier, Kirkeministeriet, biskopperne og specialisterne.

Vi prøvede lige efter den "anden åbning" at gennemføre en babysalmesangssession; men da babysalmesang drejer sig om nærhed, berøring, finhed og rummets lyde igennem bl.a. sang, tone og dans m.m., og mødrene skal sidde tæt sammen i rundkreds med de små ligger foran sig i intense og intime ringe, eller skal danse lige så tæt så 2 meters grænsen heller ikke kan overholdes her, gav det ikke mening at gennemføre babysalmesang med mindst 2 meter mellem hver deltager.Babysalmesang:

En musikalsk aktivitet for denne verdens nye små puslinger og deres mor og far, hvor der vil bliver sunget, spillet, nynnet og puslet for og med de små.

Tilmelding er ikke nødvendig -det er -drop-in-. Du skal altså bare komme ind til os i Hans Egedes Kirke med din lille ny.