ARKITEKTKONKURRENCE

# Nyheder
Udgivet onsdag d. 19. oktober 2022, kl. 12:47

Pressemeddelelse: onsdag d. 19. oktober 2022.

DEN FØRSTE ”TINY CHURCH” I DANMARK

Hans Egedes Sogn, Holmens-Østerbro Provsti og Kirkefondet inviterer hermed til arkitektkonkurrence om at tegne en ”Tiny Church” til Nordhavn i København.

Konkurrencen er nu åben og kan findes på kirkefondet: Arkitektkonkurrence: "Tiny Church" i Nordhavn

I to år er der blevet arbejdet intenst på at realisere visionen om en ny kirke i Nordhavn. Samarbejdet mellem Hans Egedes Kirke og Kirkefondet er nu så langt, at vi kan offentliggøre en arkitektkonkurrence om at bygge en ”TINY CHURCH” - en lille kirke i Nordhavn.

Projektet er planlagt i samarbejde med By & Havn, og kirken kommer til at ligge ude i den gamle fiskerihavn på hjørnet af Østersøvej og Vesterhavsvej - et centralt sted for alle, der bruger området i dag og de, der kommer dertil i fremtiden.

Projektet er finansieret af Holmens og Østerbro provsti med 3 millioner kr. og med 500.000 kr. fra Hans Egedes Sogn

Med denne NYHED skriver vi ikke kun kirkehistorie, men DANMARKS historie, da det er den første af sin slags i DAMMARK.